Asiantuntijablogi

Sivu 1 / 3  > >>


Uusi vuosi vaihtuu Suomessa ja maailmalla. Jätämme taakse vaiherikkaan vuoden 2014 ja siirrymme vuosikymmenen jälkipuoliskolle. Pikkuleijonat puolustavat Kanadassa maailmanmestaruuttaan ja mäkiviikko pyörähti käyntiin Itävallassa.


Vuosi alkaa olla paketissa ja jouluglögit kuumina. Vuoden aikana saimme todistaa montaa hyvää esimerkkiä huippujoukkueiden hyvistä suorituksista. Susijengi viihdytti Espanjan MM-kisoissa, Suomen lentopalloilijat menestyivät Puolassa ja HJK esitti Eurooppa-liigassa miehekkäitä otteita. Jälleen kerran voimme todeta: ”Eteenpäin on menty!”


Talousvuosi 2014 lähestyy loppuaan ja Suomessa alkaa Joulun odotus. Vuosi on ollut tapahtumarikas, niin hyvässä kuin pahassa. Maailmalla on nähty monenlaista ja konflikteiltakaan ei ole vältytty. Toisaalta kriisien keskellä on nähty pieniä valonpilkahduksia ja toivoa paremmasta.Syksy saapuu Suomeen ja väriloisto on parhaimmillaan. Taloustilanne on kaksijakoinen. Toisaalta vanhaa teollisuutta poistuu ja saneerauksia tehdään. Toisaalta uusia piristäviä uutisia mm. laivanrakennusteollisuudesta tulee silloin tällöin. Elämme mielenkiintoisia aikoja.


Suomalaiset palaavat hiljalleen lomilta töihin ja paluu arkeen on edessä. Kesällä nähtiin uuden pääministerin virkaanastuminen ja tilanne Itä-Euroopassa jatkuu kireänä.


MMC kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan menneestä keväästä. Toivotamme oikein hyvää kesää!


B to B myyntityössä henkilökohtaiset myyntikäynnit ovat tuottavin mutta myöskin kallein vaihe myyntiprosessia.  Mikä merkitys tuottamattomilla myyntikäynneillä on yrityksen tulokseen?  Jos ottaa esimerkiksi eurooppalaisen ostopäällikkötutkimuksen, jossa yhteistyöverkostomme haastatteli 50 ostojohtajaa ja –päällikköä on kyse isoista rahoista.Menneellä viikolla tapasin asiakkaan, jonka kanssa keskustelimme paljon luottomyyjästä.  Hän on asiakkaalle nimetty vastuumyyjä, jonka puoleen asiakas voi kääntyä kaikissa mahdollisissa tilanteissa.  Joskus suhde kasvaa niin vahvaksi, että asiakas ei halua palvelua kuin häneltä.Suomi on hyvä maa asua ja elää.  Meillä on yksi maailman parhaista koulutusjärjestelmistä ja opiskelu on maksutonta.  Tämä mahdollistaa suomalaisille yrityksille osaavan työvoiman.  Suomalaiset ovat yhä kielitaitoisempia ja varmempia myös esiintyjinä.  Näillä taidoilla meillä on kaikki mahdollisuudet menestyä jatkossakin kansainvälisessä kilpailussa.Vuoden loppu lähenee kovaa vauhtia ja on aika miettiä kuinka hyvin onnistuimme asetetuissa tavoitteissa.  Tässä on vielä muutama viikko aikaa ottaa loppukiri ja saada budjetit kasaan.  Kentältä saadut viestit kertovat myyntisyklin pidentyneen ja asiakkaiden ostopäätökset ovat venyneet.


MMC uutiset

Sivu 1 / 3  > >>


Kun yritys muuttaa suuntaa on nopeus valttia.  Organisaation työteho laskee ja ihmiset alkavat vilkuilla muualle, kun he aistivat muutoksen tuulet.  Miten sitten toimia viisaasti, kun olemme tässä tilanteessa?MMC järjestää aamukahvin Hanasaaressa torstaina 5. helmikuuta 2015. Tilaisuudet keskittyvät ajankohtaisiin business-teemoihin ja Sinun liiketoimintasi haasteisiin. Tervetuloa!


Haluatko kouluttaa henkilöstöäsi nopeasti ja kustannustehokkaasti? Lähetä ammattilaisesi MMC:n julkiselle kurssille. Pidämme intensiivisen tehopäivän, jonka aikana työntekijäsi saa lisäelementtejä päivittäiseen tuloksentekoon.


Yhteistyökumppanimme Profiles International Finland järjestää syksyn aikana Talent Management aamukahveja ympäri Suomea. Tervetuloa!


Haluatko kouluttaa henkilöstöäsi nopeasti ja kustannustehokkaasti? Lähetä ammattilaisesi MMC:n julkisille kursseille. Pidämme intensiivisen tehopäivän, jonka aikana työntekijäsi saa lisäelementtejä päivittäiseen tuloksentekoon.


Organisaatioilla on jatkuva haaste löytää oikeat ihmiset oikeisiin positioihin. Tärkein ja arvokkain yrityksesi resurssi kannattaa valita oikein. Profilesin työkaluilla mahdollisuutesi löytää huippuosaajia parantuu merkittävästi.


Maailma muuttuu ja markkinatilanne elää. Mitä tehdään kun 20% myynnistä "häviää jonnekin"?


Haluatko kouluttaa henkilöstöäsi nopeasti ja kustannustehokkaasti? Lähetä ammattilaisesi MMC:n julkisille kursseille!


Miksi myynti ei vedä? Millä saan myyntiorganisaationi saavuttamaan asetetut tavoitteet? Mikä toimii parhaiten yksittäisen myyjän motivoimiseksi?


Haluatko kouluttaa henkilöstöäsi nopeasti ja kustannustehokkaasti? Lähetä ammattilaisesi MMC:n julkisille kursseille!