Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Uusi vuosi vaihtuu Suomessa ja maailmalla. Jätämme taakse vaiherikkaan vuoden 2014 ja siirrymme vuosikymmenen jälkipuoliskolle. Pikkuleijonat puolustavat Kanadassa maailmanmestaruuttaan ja mäkiviikko pyörähti käyntiin Itävallassa.

Vuoden vaihtuminen herättää aina suuria toiveita. Tärkeintä on tarttua hetkeen ja pitää suunnitelmista kiinni. Kun aloitat heti, olet nopeammin valmis. Asenne ratkaisee. Voittavan tai tappiota välttelevän organisaation toiminnassa on eroa. Ratkaiseva ero on siinä, miten suhtaudutaan itse toimintaan. Ensimmäisessä aloite on omissa käsissä. Jälkimmäisessä reagoidaan siihen, miten muut toimivat.

Me MMC:llä uskomme siihen, että menestyvä organisaatio toimii vahvuuksillaan. Tulos syntyy tekemisen myötä. Kun toimitaan vahvuuksilla, tekeminen on proaktiivista ja tuottavaa. Olemme nähneet vuosikymmenien varrella tuhansia johtajia, esimiehiä ja työntekijöitä. Olemme havainneet, että ero tuottavien ja vähemmän tuottavien välillä voi olla jopa 30-40%! Tämä johtuu siitä, että työntekijät eivät toimi vahvuuksillaan. Monesti he eivät edes itse tiedosta tätä. Tämä näkyy suoraan yrityksen tuloksessa.

Tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden aloittaa Uusi vuosi uudella vaihteella. Kaikista Tammikuun aikana tehdyistä Avainhenkilöarvioinneista™ myönnämme 15% alennuksen. Tartu tilaisuuteen ja aloita Uusi Vuosi 2015 vahvan tekemisen kautta!

Terveisin
MMC