Hyvää joulua!

Vuosi alkaa olla paketissa ja jouluglögit kuumina. Vuoden aikana saimme todistaa montaa hyvää esimerkkiä huippujoukkueiden hyvistä suorituksista. Susijengi viihdytti Espanjan MM-kisoissa, Suomen lentopalloilijat menestyivät Puolassa ja HJK esitti Eurooppa-liigassa miehekkäitä otteita. Jälleen kerran voimme todeta: ”Eteenpäin on menty!”

Huippuorganisaation rakentaminen menestyksekkääksi on kovan työn takana. Osaavien tekijöiden lisäksi tarvitaan hyvää johtamista ja kykyä nähdä mahdollisuudet. Mitä enemmän on toimijoita mukana, sitä enemmän on liikkuvia osia. Huippuorganisaatiossa jokainen palanen on arvokas osa tärkeää kokonaisuutta ja yhteisten tavoitteiden saavuttamista.

Me MMC:llä uskomme siihen, että menestyvä organisaatio rakennetaan toimimaan vahvuuksillaan. Jokaiselta yksilöltä ja organisaatiolta löytyy vahvuuksia, jotka tiedostamalla ja joita kehittämällä päästään yhä parempiin tuloksiin. Oli kyse sitten johtajista, esimiehistä tai työntekijöistä, niin ero tuottavien ja vähemmän tuottavien välillä voi olla jopa 30-40%! Tämä näkyy suoraan yrityksen tuloksessa.

Tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden mitata oman organisaationsa avainhenkilöt vielä ennen vuodenvaihdetta erityishintaan. Kaikista Joulukuun aikana tehdyistä henkilöarvioinneista myönnämme 10% alennuksen. Tartu tilaisuuteen ja aloita Uusi Vuosi 2015 vahvan tekemisen kautta.

Rauhallista Joulua!
 
Terveisin
MMC