Joulua odotellessa

Talousvuosi 2014 lähestyy loppuaan ja Suomessa alkaa Joulun odotus. Vuosi on ollut tapahtumarikas, niin hyvässä kuin pahassa. Maailmalla on nähty monenlaista ja konflikteiltakaan ei ole vältytty. Toisaalta kriisien keskellä on nähty pieniä valonpilkahduksia ja toivoa paremmasta.


Joulun tullessa kauppa käy. Kansa ostaa lahjoja, herkkuja ja käy erilaisissa tapahtumissa. Hyvällä tuurilla tilille kolahtaa jopa pieni veronpalautus, joten kukkarokin pysyy tasapainossa hauskanpidosta huolimatta.

Tammikuussa alkaa kuitenkin taas arki. Siirrymme 2010-luvun jälkipuoliskolle ja elämme tällä hetkellä vaativia aikoja. Vaikka ihmiskunta on vauraampi kuin koskaan, on myös kilpailu kovempaa kuin koskaan. Tämä vaatii paljon myös yrityksiltä, johtajilta ja ihan tavallisilta työntekijöiltä.

Tulos syntyy siitä, että ihmiset ovat tuottavia. Oli kyse sitten yrityksen johdosta, esimiesportaasta tai työntekijätasosta, niin ero tuottavien henkilöiden ja vähemmän tuottavien välillä voi olla jopa kymmeniä prosentteja! Yleensä tämä ero johtuu siitä, että ihmiset eivät toimi omilla vahvuuksillaan.

Me MMC:llä uskomme siihen, että jokaisella työntekijällä on vahvuuksia, jotka tekevät hänestä tuottavan yksilön ja tuottavan palasen osana yritystä ja organisaatiota. Näiden tekijöiden tunnistamisella ja kehittämisellä on suoraa vaikutusta yrityksen tulokseen. Olisiko aika mitata Teidän yrityksenne vahvuudet?

Tarjoamme nyt asiakkaillemme mahdollisuuden mitata oman organisaationsa avainhenkilöt vielä ennen vuodenvaihdetta erityishintaan. Kaikista Joulukuun aikana tehdyistä henkilöarvioinneista myönnämme 10% alennuksen. Tartu tilaisuuteen ja aloita Uusi Vuosi 2015 vahvan tekemisen kautta!


Terveisin
MMC