HYVÄÄ JOULUA

Suomi on hyvä maa asua ja elää.  Meillä on yksi maailman parhaista koulutusjärjestelmistä ja opiskelu on maksutonta.  Tämä mahdollistaa suomalaisille yrityksille osaavan työvoiman.  Suomalaiset ovat yhä kielitaitoisempia ja varmempia myös esiintyjinä.  Näillä taidoilla meillä on kaikki mahdollisuudet menestyä jatkossakin kansainvälisessä kilpailussa.


Muutos on tänä päivänä jatkuva haaste.  Osaamista on kehitettävä jatkuvasti ja joustavasti.  Vastuu tästä on sekä yrityksillä että yksilöillä.  Varmaa työpaikkaa voi harva enää luvata.  MMC:n motto on yksilön kehittäminen vahvuuksien kautta.  Kun tähän lisätään usko omiin kykyihin, toteutuu ”tulevaisuus ei ole vaan se tehdään”.

Monissa köyhissä maissa lapset eivät saa minkäänlaista koulutusta, johtuen rahan puutteesta ja vääristä asenteista.  MMC on lahjoittanut joululahjavarat vähävaraisten lasten koulutukseen.

Nyt on aika rauhoittua joulun viettoon ja antaa aikaa läheisille ja itselleen.  Toivotamme yhteistyökumppaneille ja asiakkaille oikein hyvää joulua ja onnellista tulevaa vuotta.

MMC

19.12.2013