UUDEN VUODEN LUPAUS

Vuoden loppu lähenee kovaa vauhtia ja on aika miettiä kuinka hyvin onnistuimme asetetuissa tavoitteissa.  Tässä on vielä muutama viikko aikaa ottaa loppukiri ja saada budjetit kasaan.  Kentältä saadut viestit kertovat myyntisyklin pidentyneen ja asiakkaiden ostopäätökset ovat venyneet.


Miltä tuleva vuosi näyttää, onko näkymä tulevasta vuodesta selkeä, vai pitääkö tavoitteiden tarkentamista lykätä epävarmuudesta johtuen?  Yksi asia on varma, parhaat menestyvät näissäkin olosuhteissa.  Nyt on hyvä aika tarkastella kriittisesti missä vauhdissa myyntitiimisi on.  Toimivatko kaikki riittävän tehokkaasti, löytyykö potentiaalia olla vielä parempi?   Me haluamme auttaa sinua selvittämään tämän!

28.11.2013  MMC  ja  Profiles International Finland käynnistävät SalesCheckPoint Giveaway-kilpailun.  Voittajaorganisaatio saa 10 henkilön SalesCheckPoint-arvointipaketin, jonka arvo on 5.000 €.  Voittaja saa käyttöönsä asiantuntijan opastamaan johtoa myyntitiiminsä arvioinnissa sekä kehittämissuunnitelman laatimisessa.

Anna myyjillesi uuden vuoden lupaus ja tee myyntitiimistäsi Suomen paras. Perustele lyhyesti miksi  teidän organisaationne on ansainnut SalesCheckPoint-arvioinnin.

Käy osoitteessa

<<KILPAILU>>

ja täytä lyhyt hakemus.  Lisätietoja saat myös sivuiltamme.

 

28.11.2013

MMC