MMC kumppanit

MMC:n osaamisverkosto koostuu alansa huippua edustavista yrityksistä, jotka toimivat henkilöstön kehittämisen alueella.  MMC on Profiles Internationalin 1.strateginen kumppani Suomessa. Yrityksellä on toimintaa yli 120 maassa.  Profiles maailman johtava työpsykologisia arviointeja kehittävä yritys.  Profiles panostaa jatkuvaan tutkimustyöhön ja tuotteidensa kehittämiseen.  MMC käyttää Profilesin arviointeja yrityskohtaisissa kehittämisratkaisuissa.  Arvioinnit liittyvät johtamiseen, suorituskykyyn sekä työyhteisön sisäisen yhteistyön kehittämiseen.

 

MMC on myös kansainvälisen ITC konsulttiverkoston edustaja Suomessa.  Verkoston avulla voimme tarjota asiakkaalle konsultointi- ja koulutuspalveluja, kun on tarvetta huomioida paikallinen kulttuuri ja toimintatavat. Olemme menestyksellisesti toteuttaneet kansaivälisiä valmennushankkeita kumppaneidemme kanssa.

HRsmart on maailman johtavia HR-järjestelmiä toimittava yritys.  Yhdessä heidän kanssaan voimme tarjota eri kokoisille yrityksille toimivan talent management-järjestelmän.